Aviator News nr. 8
Onsdag 27. juni 2007

 

Den nye pladsfrekvens 122.22

Instruktørerne har diskuteret, hvordan vi synes klubben skal bruge flyvepladsens nye frekvens 122.22 Mhz  ("Aars Trafik"):

 

Vi anbefaler, at Aviators piloter benytter denne frekvens, når vi flyver hjemme omkring pladsen. Vi indfører ikke pligt til at melde - f.eks. medvind - på radioen. Men piloterne må gerne snakke og give informationer, hvis man føler behov for det. Startvognens flyradio er også under ombygning til den nye frekvens, og bliver monteret hurtigst. Den gamle svæveflyvefrekvens 123.37 - derimod - kan kun bruges imellem svævefly i luften. Frekvensen vil ikke længere være aktiv hjemme på flyvepladsen - der er ingen som lytter.

 

MEN HUSK: Ingen fly kan forvente at få et svar fra svæveflyveklubbens startsted. Hverken svævefly eller motorfly. Mange af vore medlemmer på startstedet har slet ikke erfaring til at afgive trafikinformationer.

OG HUSK: Flytrafikken på EKVH har hverken radiopligt eller meldepligt. Vores sikkerhed bygger stadig på udkig, udkig, udkig.   

 

Men vi anbefaler som sagt, at når vore fly har tændt for radioen på - og omkring - pladsen, så indstil den på 122.22!
 

 

PR gruppen

Ifølge vore oplysninger har PRs aktiviteter / gæstestarter i år allerede indbragt mere end 18.000 kr. Der er da egentligt meget godt gået?

 

ANNONCE: Hvis nogen af jer har gamle flyradioer liggende, vil vi gerne aftage dem til ekstra radioer i klubhus og hangar.