Aviator News nr. 13
Torsdag 23. august 2007

Medlemsmødet på lørdag d. 25. august kl. 19:30...
Foreløbig dagsorden:

        1. Flyhandler, ved AMA:

        2. Spilprojektet, ved HHK:
               
Status lige nu / Hvordan ser økonomien ud i forhold til budget.
               Aktiviteter på spillet i den nærmeste fremtid.tabulator
               Forventet start på genopbygningen.
               Hovedplan for genopbygningen.

        3. Flyvedligeholdelse, ved Stefan:

        4. Nyt motorsvævefly, ved Steen Thomasberg... "Som nævnt i Aviator News nr. 12, er vi nogle stykker der har kigget på om det kunne være aktuelt at rationalisere og samtidigt bringe fornyelse ind i vores motoriserede flyflåde. I forbindelse med vores analyse har vi været i kontakt med alle ejere i DK af slæbedygtige motorsvævefly (Rotax Falke og Super Dimona HK36 TC/TTC). Jens Ole Møllgaard fra Herning, som er medejer i en Super Dimona HK36 TTC, tilbød og var meget ivrig for at komme op og vise deres privatejede Dimona og dele ud af sine erfaringer med typen.

 
Jens Ole flyver foruden den privateejede Dimona også i Herning Svæveflyveklubs Dimona (identisk med den privat ejede), som instruktør i omskolinger og skoling direkte til S-certifikat, samt som slæbepilot.
 
Jeg har aftalt med Jens Ole at han kommer på lørdag d. 25/8 ved 14 tiden, så mød op hvis du er interesseret i at se flyet, høre om erfaringerne med det og måske være heldig at få en tur. Det vil være en god forberedelse til at forstå resultaterne af undersøgelserne der bliver præsenteret på medlemsmødet om aftenen, samt den efterfølgende debat.
 
Dimonaen Jens kommer i, er ikke udstyret med slæbeanordning, men som nævnt ovenfor så har han erfaringerne i det.
 
Vel mødt til præsentationen om eftermiddagen og til medlemsmødet om aftenen!
 
Mvh Steen
 
PS: Herning Svæveflyveklubs Dimona flyver 400 - 450 timer om året, så klubben har nu bestilt nummer 2 til klubben. Dermed kommer de op på 3 Super Dimonaer HK36 TTC, så de har om nogen erfaringerne i brug af flyet."

        5. Flere emner... ?

 

Åbent Hus dagen i søndags d. 19. august
PR gruppen havde gjort klubben klar til gæsterne, og bl.a. klippet græsset i hele området. Klubhuset var også soigneret med dug og blomster på bordene, og naturligvis med udstillet information om klubben - og om nye piloters muligheder. Der var kaffe og kage både i klubhuset og på startstedet. Startstedet måtte vi placere ude i vestenden, nordlige begrænsningen. PR gruppen fordelte sig på parkeringspladsen (med radiokontakt), klubhuset og ved spillet, så gæsterne altid skulle kunne finde nogen medlemmer. Wirehenteren kørte i rutefart forbi klubhuset, med gæster frem og tilbage. Mange af gæsterne valgte dog selv at gå ud til spillet, men derfra måtte de køres. Vi turde ikke slippe dem løs på flyvepladsen på en alene-vandring op til startstedet. Vi fløj mere end 30 gæstestarter i de tre fly ASK21 + Duo + Mofa, samt vi havde besøg af en del flere gæster, som mest var nysgerrige, uden at de ville flyve. Billeder

 

News Arkiv - Kalender - Instruktørvagtliste - Slæbevagtliste - Flyudlån 2007
Aviator News udsendes til klubbens registrerede e-mail adresser. Send en e-mail til sek at aviator.dk hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News  
...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne her på Aviator News, eller hvis du mangler en information, eller noget andet...
Informationerne er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforståede - men alle er velkomne til at lytte med.

News arkivet gemmes på http://QNH.dk