Aviator News nr. 19
07. oktober 2007

Dimona er ankommet
Super Dimonaen er kommet hjem til klubben. Steen og Erik Nørskov fløj den hjem fra Kalmar i Sverige i onsdags. Klik på billedet for at se alle Steens og O'briens billeder fra turen. Christian fløj dem derover i en Diamond DA40 - hvorefter de to fly fløj formation hjemad.


Stauning 2000. Flyet har før været i Danmark, dette billede blev taget af Erik Frikke i Stauning i 2000 (sendt til news af Gert):


Der ligger flere videoer af flyet på YouTube, f.eks...Denne første weekend i Aviator, har allerede givet seks nye omskolinger til flyet.

 

Elias gik solo lørdag 6. oktober. Tillykke.
Johan fortæller at...
"Før solo lå Elias og fløj termik med Alf. Det blev han nok så træt af han sendte Elias op alene ;-) han nåede 5 hop solo i ASK-21, og de flyvninger jeg så, og særlig landinger, var rigtig nydelige. Vi fik dog pakket sammen så sent at folk havde travlt med at komme hjem (den var over 19:00) så han slap vist temmelig billigt med de dersens solobajere."

 

 

Vinterarbejde ...skriv en mail
Stefan planlægger vinterarbejde. Han mangler hænder til flyværkstedet. Han vil gerne have en liste med navne klar, i uge 42. En del medlemmer har allerede meldt sig, at de kan tage nogen dage i løbet af vinteren. Men der er brug for flere hænder. Skriv en kort mail til Stefan
stefan at symlinux.com - at du har mulighed for at hjælpe, så koordinerer han indsatsen.
Vi laver senere en oversigt over hvilke medlemmer der er knyttet til hvilke aktiviteter i klubben - så vi får spredt belastningen.

 

Husk omskolingskursus onsdag aften (se news nr. 18)

News Arkiv - Kalender - Instruktørvagtliste - Slæbevagtliste - Flyudlån 2007
Aviator News udsendes til klubbens registrerede e-mail adresser. Send en e-mail til sek at aviator.dk hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News  
...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne her på Aviator News, eller hvis du mangler en information, eller noget andet...
Informationerne er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforståede - men alle er velkomne til at lytte med.

News arkivet gemmes på http://QNH.dk