Aviator News nr. 22
15. december 2007

ANNONCE...    kan du køre til Slovakiet?
Vi har en aftale med et firma i Slovakiet om, at de skal omlakere vores LS4a.

Vi har OGSÅ en aftale om, at vi faktisk allerede NU, skulle have haft leveret flyet dernede. Men vi kan ikke finde en bil og en chauffør.

Hvis du - kære svæveflyver - har en idé om, hvem der kunne køre flyet derned for os, så kontakt lige Stefan Pielmeier - eller en anden fra bestyrelsen. Stefan mener der en mulighed for, at hvis vi får flyet derned hurtigt, så kan vi stadig nå, at de vil tage den ind på værkstedet. Vi vil gerne forsøge det!

Det bliver tosset dyrt hvis vi skal leje en bil - og så mangler vi jo stadig en chauffør. (Kunne du være chauffør på en evt. lejet bil)

 

NewsArkiv - Kalender - Instruktørvagtliste - Slæbevagtliste - Flyudlån 2007
Aviator News udsendes til klubbens registrerede e-mail adresser. Send en e-mail til sek at aviator.dk hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News  
...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne her på AviatorNews, eller hvis du mangler en information, eller noget andet...
Informationerne er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforståede - men alle er velkomne til at lytte med.

News arkivet gemmes på http://QNH.dk