Aviator News nr. 23
18. december 2007

 
Køreturen til Slovakiet  ...haster lidt mindre
Stefan har snakket med Slovakiet igen, om vores forsinkede levering af LS4a, til omlakeringen.

Det viser sig, at de har rigeligt med arbejde dernede i firmaet. Det gør ingenting, at vi ikke kan overholde aftalen om at levere flyet NU. Tværtimod  ...det ville endda passe dem fint, hvis vi først skulle ankomme til februar.

Så for dén sags skyld, har køreturen ingen hastværk.

Men vi vil jo gerne have flyet tilbage i klubben igen til sæsonstarten. Så vi forsøger stadig at få flyet af sted hurtigst muligt, det vil sige når nogen har tid til køreturen.
Vi efterlyser stadig bil plus chauffører til turen.

Kr. 1,50 / km?  Medlemmet som lægger bil til turen, skal ikke bære den økonomiske omkostning. Bestyrelsesmødet i november vurderede, at kr. 1,50 / km nok ville kunne dække kørselen. Der refunderes også omkostninger til en overnatning dernede.

Filosofien er ikke ændret. Vore kontingenter skal stadig ikke bruges til, at vi aflønner hinanden for vore tjenester for klubben. Så ville der være rigtigt mange medlemmer der skulle kompenseres. Men dette tilfælde - en køretur til Slovakiet - er naturligvis en helt ekstraordinær stor tjeneste, som medlemmet yder klubben. Og vi forsøger altså at ramme et niveau, hvor medlemmet bliver holdt økonomisk skadesløs. 

    
Opdatering vinterarbejde (fra Stefan)
* LS4b understel reservedele er ankommet i rekord-tid fra DG Flugzeugbau, Lars Dyrskjøts hold er allerede i gang med samlingen
* DuoDiscus og Discus reservedele er bestilt
* Discus b blev færdiggjort af Morten Elmeros' hold, stor tak for det
* ASK21 kan komme i værksted i Års NU og Lars Hestehaves' hold kan komme i gang med den.


Kontoudtog fra kassereren på e-mail ?
Mogens Beltoft har netop udsendt kontoudtog til medlemmerne på email. Hvis du IKKE modtager kontoudtoget på email, så send en mail til kasserer at aviator.dk og bede om at få det. Så bliver du oprettet, og får derefter automatisk en udskrift når han "trykker på knappen".

 

NewsArkiv - Kalender - Instruktørvagtliste - Slæbevagtliste - Flyudlån 2007
Aviator News udsendes til klubbens registrerede e-mail adresser. Send en e-mail til sek at aviator.dk hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News  
...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne her på AviatorNews, eller hvis du mangler en information, eller noget andet...
Informationerne er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforståede - men alle er velkomne til at lytte med.

News arkivet gemmes på http://QNH.dk