Aviator News nr. 27  
27. januar 2008
            Nu sker der noget! Klubseminar på Trekanten i Aalborg Øst på lørdag
 
photo of
Aviator needs you
 
Er du medlem af klubben - aktiv eller passiv - er der brug for din deltagelse i dette arrangement (se det udsendte materiale). Alle har givetvis gjort sig erfaringer og tanker om, hvordan klubben kan udvikles til det endnu bedre. Målet må være at Aviator bliver Danmarks bedste svæveflyveklub.
Derfor, kom og vær med til at gøre denne dag hyggelig og inspirerende, så vi kan udveksle ideer om klubbens fremtidige muligheder. Og om hvordan vi får ideerne gjort til virkelighed.
 
Men, uden mad og drikke duer helten ikke, så send en mail til henrik@holmkristensen.dk, så du er sikker på, at der er bestilt gratis forplejning til dig under mødet.
 
Lørdag 2. februar kl. 10 - 17.  Trekanten, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Ø.
(Send også en mail til Henrik, og fortæl hvis du ved du ikke kan komme)

 

Gamle News - Kalender - Instruktørvagtliste - Slæbevagtliste - Flyudlån
Aviator News udsendes til klubbens registrerede e-mail adresser - kun 4 af vore aktive medlemmer modtager ikke denne mail.
Send en e-mail til sek at aviator.dk hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News  
...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne her på Aviator News, eller hvis du mangler en information, eller noget andet...
Informationerne er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforståede - men alle er velkomne til at lytte med.