Aviator News nr. 40
26. juli 2008

Sommerfesten:
Johan tog nogen billeder på sommerfesten d. 19. juli, som han meget rammende kalder
"Den vellykkede lammegrill a’ la Argentina på EKVH i lørdags"
Johan fortæller: "Vejret var jo noget utilregneligt, så et par entreprenante Aviatører konstruerede et telt over grillpladsen vha. en faldskærm og en flagstang. Vi var ca. 20 personer som spiste med, og lammet smagte perfekt. Stor ros til Erik grillmester. Og processen blev godkendt af Santis mor, der jo er fra Argentina".
flere billeder (fotos: Johan)
Salama Frey og Santi henter lammekød


Video fra festen (optagelse Johan): VideoN95125.mpg (3,5M)
Hvis du nu - kære læser - gjorde ligesom din redaktør...: "Klikkede på linket og forventede at se en video" så oplevede du måske det samme som jeg selv   ...absolut ingenting! Der kom ingen billeder på skærmen, bortset fra fejlmeddelelser.
Johan foreslog at jeg skulle hente en pakke der hedder K-LITE, f.eks. fra http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm, og installere den. Det gjorde jeg. Virkningen var fantastisk. Nu kunne jeg pludseligt også afspille de gemte filer fra min egen Nokia telefon.
Hvis det alligevel stadig ikke fungerer, så er et godt råd først at downloade videoen til harddisken, og så starte den dérfra. Det virkede i hvert fald for mig!

/jørgen
 

 

Googlegroups informationer
Johan gør (igen) klubbens medlemmer opmærksom på
http://groups.google.dk/group/aviator-bestyrelsen. Hvis du f.eks. gerne vil vide noget om hvordan det går med vore flyhandler, så husk at du altid kan logge ind og kigge. Her skulle gerne ligge opdateret info om div. (ellers giv bestyrelsen et praj). 


NewsArkiv - Kalender - Udlånte fly - Referater