Aviator News nr. 46
28. september 2008   

Ekstraordinær generalforsamling 19. oktober 2008
Der udsendes i dag indkaldelser til ekstraordinær generalforsamling - til de stemmeberettigede medlemmer. Se indkaldelsen.

Som noget nyt, udsendes indkaldelsen denne gang på kun på e-mail til langt de fleste. Men vi har dog spurgt medlemmerne først, og bedt om accept af fremgangsmåden. Det var jo en beslutningen på sidste ordinære forsamling at vi netop skulle have accept først. Vi har fået mange positive svar.
Medlemmer som ikke har nået at acceptere fremgangsmåden, vil vi også poste et "rigtigt" brev til.

Bruger - sikkerhedsmøde på flyvepladsen
Anette Ervolder (flyvepladschef hos kommunen) har indkaldt til årligt brugerudvalgsmøde på Aars Flyveplads torsdag den 2. oktober 2008.
Deltagerne til dette møde er brugerne af pladsen. Altså Aviator, faldskærmsspringerne, motorflyverne og kommunen.
Hvis der blandt klubbens medlemmer er nogen der har et emne jeg bør have med til mødet, så kontakt mig endelig
mvh
johan@frey.dk
mobil: +45 30 27 69 41
 

Flyvepladsen lukkes
Kommunen meddeler at der afholdes jagt på Aars flyveplads lørdag den 25. oktober og søndag den 9. november 2008.
Begge dage fra kl. 09:00 til kl. 13:00. Pladsen er derfor lukket i disse perioder.

Billetter til stadion
Tilbud til Aviators medlemmer: Kom gratis til U/21-landskamp på Aalborg Stadion!
Lørdag den 11. oktober kl. 16.30 spiller U/21-landsholdet den første af to PLAY-OFF kampe mod Serbien. Kampen spilles på Aalborg Stadion og returkampen spilles i Serbien onsdag den 15. oktober. Den samlede vinder af de to kampe sikre sig deltagelse i Europa Mesterskaberne 2009 i Sverige. Aalborg Events inviterer i samarbejde med Arla, Adidas, DBU, DONG Energy og Nordjyske Medier alle Sifas ungdomsklubber til landskampen. I den forbindelse har jeg bedt om 20 billetter til Aviator. Du kan få en, eller flere af disse billetter, ved at skrive en mail til Johan@frey.dk og angive hvor mange billetter du skal bruge. Billetter uddeles efter først til mølle princippet, så vent ikke for længe. Skulle der vise sig større interesse end de 20 billetter, vil jeg forsøge at skaffe flere.
Med venlig hilsen, Johan

Fakturaer fra Unionen
Vi gør opmærksom på klubmeddelelse nr. 36/2008 fra Unionen. Man ønsker at udsende fakturaer og kontoudtog på e-mail. Klubber og medlemmer som køber direkte hos Unionen bedes selv foretage tilmelding til systemet. http://dsvu.dk/forum/viewtopic.php?t=2568


 NewsArkiv
- Kalender - Udlånte fly -
Referater