Aviator News nr. 74           <<forrige  næste>> 
23. februar 2010


AnsøgningAnsøgningsfrist flyudlån 2010 
Ansøgningsskema skal være modtaget af bestyrelsen senest  d. 7. marts ved generalforsamlingens afslutning. Senere ansøgninger er som altid stadig mulige, men ansøgninger indkommet før tidsfrist har førsteprioritet.


http://www.dg-flugzeugbau.de/ls10-im-wettbewerb-e.htmlLS10 blev forsinket
Vi fik siden sidste news besked fra Dan-Glide, at fabrikken alligevel ikke var klar til at aflevere 16. februar. Den manglede prøveflyvning. Men Johan fortæller at traileren er klar, den står med plader på, og pengene er overført til Tyskland. Så når vi får grønt lys dernede fra, så starter hjemhentningen.indbydelseIndbydelse strækflyvningsaften  (af Frank Sandeløv)
Som du sikkert har bemærket er dagene ved at blevet længere og termikken begynder snart at vise sig igen, og dermed nok en sæson, hvor vi kan komme ud over det ganske land og nyde den ultimative svæveflyvning:
                                 Strækflyvning
Derfor har jeg tænkt mig, at vi i år får nogle flere med ud over landet og nyde fuglens frie flugt. For at nå dertil er det min tanke at bruge en aften på dels strækflyvningsteori og de mere praktiske gøremål der gør en strækflyvning til en rolig og god oplevelse.
Sted: Klubhuset på EKVH
Tid   : Fredag d. 26. marts kl. 1900      

Se hele indbydelsen som indbydelse.doc  eller som  indbydelse.pdf    
med venlig hilsen,
 
Frank Sandeløv
Svæveflyveferie i ØstrigSvæveflyveferie i Østrig  (af Frank Sandeløv)
Jeg har luftet ideen før, men denne gang er det alvor og aftalerne er nu på plads for at kunne holde kombineret familie- og svæveflyveferie i Kärnten, i den sydlige del af Østrig, grænsende til Italien og Slovenien.
Som det første vil jeg indbyde til orienteringsaften i klubhuset på EKVH. En aften for hele familien for at fortælle om dette herlige sted Feldkirchen tæt ved Ossiacher See, der byder på excellente muligheder for svæveflyvning og familieferie samme sted.
Orienteringsaften lørdag d. 27. marts kl. 1900 i klubhuset.
Jeg håber, der er nogen der vil stå for at arrangere bespisning, så vi kan starte aftenen med fællesspisning kl. 1800.
Jeg tager gerne imod tilsagn fra én/flere, der vil påtage sig dette ansvar, hvorefter vi kan annoncere fællesspisningen.
Svæveflyveferien er planlagt til at finde sted med afgang fra EKVH søndag d. 27. juni om eftermiddagen og hjemkomst fredag d. 09. juli om eftermiddagen.  
Se hele ferieoplægget som ferie.doc eller som ferie.pdf      

med venlig hilsen,
 
Frank Sandeløv

*  se også  Zivilflugplatz-Benützungsbedingungen für den Zivilflugplatz Feldkirchen (LOKF)
*  samt turistbrochure: Feldkirchen_Katalog_2009.pdf  (2,9M)


Den kommende bestyrelse

Hej alle medlemmer. Vi mangler stadig navne på en mulig ny formand, og på manglende medlemmer til bestyrelsen. Det vil være rart, at få konturerne til en god bestyrelse klar inden generalforsamlingen. Som Johan skrev i sidste news, så skal vi helst ikke opleve at sidde i timevis og kigge ned i bordet  
. Det er naturligvis generalforsamlingen, som suverænt bestemmer bestyrelsens sammensætning, men derfor kan medlemmerne sagtens have diskuteret nogen muligheder på forhånd. Der er snak i gang rundt omkring - men det er koldt udenfor - og vi mødes ikke så meget i denne vintertid.

Måske er der allerede sat navn på mulige kandidater, men så har jeg bare ikke lige hørt det her på min udpost :-)

Så en opfordring...   giv allerede nu et "lille forsigtigt pip" hvis du selv kunne finde det interessant at påtage et ansvar indenfor bestyrelsen. Eller hvis du har forslag til andre medlemmer, som måske skulle spørges på forhånd.    DagsordenGF2010.pdf

mvh jørgen     

Aviator News... 
udsendes til e-mail adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben.
Send en mail til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes  ...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside