AVIATOR News nr. 146      <<forrige  næste>>  
04. marts 2021


Hej igen alle. Hermed lidt orientering her kort før sæsonstart 2021 

Udsættelser!
Covid-19 situationen gør, at vi desværre er nødt til at udsætte den planlagte generalforsamling den 13. marts. Vi vil afholde en generalforsamling så snart det er muligt. Vi adviserer om det på chatten og med udsendelse af en NEWS.
Vi er også nødt til at udsætte vores Standerhejsningsfest den 20. marts til et senere tidspunkt.
 
Sæsonstart
Vi forventer at kunne starte sæsonen som planlagt den 20. marts, dog ikke på den måde vi plejer at gøre det!
Vi må forvente, at restriktionerne gør, at vi er nødt til at mødes udendørs, og med maks. 25 personer.
Ifølge DIF/DSvU er det OK at flyve tosædet med de nuværende restriktioner ...på nedenstående link står der bl.a.:
”Fra dagens mundtlige orientering fra DIF til forbundene er nedenstående regler blevet opridset.
Særligt skal det i relation til skoling bemærkes, at der IKKE er forskel på kontaktidræt og anden idræt - forstået således af vi godt må være i kontakt.
Så vurderingen fra DIF er at ja, vi kan godt sidde 2 i et svævefly - hvorfor skoling igen skulle være OK.”
https://medlem.dsvu.dk/DSvU/7-sporgsmal-og-svar-vedr.-udendorsidrat-i-en-corona-tid/menu-id-142

Flyvechefen vil indkalde til et par on-line ”PFT teorisessioner” inden sæsonstart (vi ved godt at ”PFT” ikke findes mere, men vi gør noget der ligner 😊). Vi vil også gennemføre checkstarter som ”normalt” (nu hedder de bare træningsflyvninger i stedet for PFT)

Coronatest?
Indtil videre vil vi opfordre til at man får lavet en test (PCR eller hurtigtest) i ugen inden man kommer og flyver i weekenden, gerne så tæt på weekenden som muligt.

Vintervedligehold
Vi har stadig noget materiel som ikke er klar endnu, vi vil derfor opfordre jer til at møde op i de kommende to weekender, så vi kan få det sidste gjort klar. Vi har dog et forsamlingsforbud at tage hensyn til, så vi håber at flyfadderne mfl. vil koordinere via chat og MinForening.

Med venlige forårshilsener
Bestyrelsen og Instruktørgruppen

* Husk at give klubben besked hvis du får ny e-mail.

AviatorNews Der udsendes e-mail til adresser, der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med