AVIATOR News nr. 150      <<forrige  næste>>  
22. juli 2022


90 års jubilæum
Hej igen allesammen, tusind tak for de mange tilmeldinger til AVIATORS jubilæumsdag i morgen lørdag (...se indbydelsen i sidste Aviator News nr. 149)
Det er rigtigt dejligt, at der stadig er så stor interesse for vores klub.

Vores egen 2G og Polyt 3 (nu DASK)) er tilbage på besøg i hangaren igen. De har jo begge tidligere fløjet på Vesthimmerland, og vi forventer at kunne tilbyde en flyvetur i dem på dagen. Polytten blev hentet i flyslæb fra Arnborg i tirsdags. Mange tak til DASK

OY-BYX er tilbage. Flyet står ellers også nede hos DASK, det er flyvedygtigt, og vi har lånt det til weekenden. Den gode historie er, at AVIATOR gav flyet til sig selv, i 30 års jubilæumsgave i 1962. Et top-fly dengang. Det er nu 60 år siden, og det har haft et godt liv, som beskrevet i Carl Ulrichs bog - Et Svæveflys HistorieHistorien om jubilæumsgaven i 1962 kan læses på side 50 i bogen. Så OY-BYX skal naturligvis også med til jubilæum. Vi har også lånt alle flyets logbøger, som kan ses på dagen.

Kom tidligt på pladsen i morgen, vi vil gerne nå at give alle interesserede en flyvetur, og tag varmt tøj med, det bliver køligt.

Flyvetur. Reglerne bliver, at for medlemmer (også gamle) gælder det, at første tur i klubbens egne fly er gratis - og derefter kr. 100 / tur. Alle andre (påhæng, børn, naboer, osv) betaler kr. 100 / tur.  Hvis der bliver behov for prioriteret rækkefølge, vil gamle medlemmer have prioritet. Prisen for tur i DASK-fly bliver efter specielle tilbud. Men kom tidligt til klubben, så vi har en chance for at nå det. 

Vi har mange forberedelser i gang, bl.a. at stille telte og borde op til aftenens fest.


Linda fortælle
r, at deltagere som er tilmeldt festen kan betale kr. 200 på MobilePay 61626569 til hende allerede nu, eller med kontanter i morgen.

Mange hilsener fra festudvalget

afhentning af Polyt 3 hos DASK

Carl Ulrichs bog om OY-BYXside 50 om jubilæumsgaven


 
AviatorNews Der udsendes e-mail til adresser, der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden.
Send en email til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes ...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.
Husk at give os besked om ny e-mail.
http://qnh.dk/aviator/aviatornewsarkiv.htm