Aviator News nr. 45             <<forrige  næste>>
19. september 2008   

Ekstraordinær generalforsamling
Bestyrelsen planlægger at indkalde til ekstraordinær generalforsamling 19. oktober kl. 10:00. 
Følgende punkter ønskes behandlet:

1. FLYHANDLER: Bestyrelsen foreslår at klubben sætter et par fly mere til salg. Johan har kigget i logbøgerne, og det er åbenbart at flyene ikke længere flyver så meget som de kunne.       

2. BYGNINGER: Bestyrelsen efterlyser stadig en bygningsansvarlig person blandt medlemmerne. Funktionen har manglet siden sidste generalforsamling.

3. STORVORDE: Vi forlod som bekendt Nørholmsvej, og flyttede vort eksterne værksted til Tofthøjvej i Storvorde. Bestyrelsen ønsker generalforsamlingens holdning til fortsat lejemål på denne adresse.

Der udsendes materiale jvf. vedtægterne, direkte til stemmeberettigede medlemmer, men News vil naturligvis fortsat orientere.

   

Spar Nord
Klubben har modtaget sponsorpenge fra vort pengeinstitut. Vi fik kr. 20.000 som tilskud til omlakeringen af LS4 i Slovakiet. Den officielle overrækkelse foregik under et arrangement på flyvepladsen onsdag d. 10. september, hvor direktør Steffen Glarbjerg overrakte "pengeposen" til Johan.
Mange tak til Spar Nord.           klik på billedet!

 

Storvorde
Og så flyttede vi jo klubbens eksterne værksted til Storvorde i weekenden 30 - 31. august. Her er nogen billeder fra lørdagen:   (klik på billedet)