Aviator News nr. 54
09. januar  2009

Dimona var i Sindal onsdag 7. januar teksten opdateret 10/1 23:05
Dimona skulle have kalibreret instrumenter. Det var eet af kravene efter SLV besøget 11. dec.  -  omtalt i News nr. 51. Kalibreringen skal foretages mens instrumenterne sidder i flyet. På et autoriseret værksted. Og da flyet er grounded indtil arbejdet er udført - måtte klubben enten betale for at hente en mekaniker til Aars, eller selv køre flyet på værksted.

Det er ikke noget problem for Aviatører.

Nils de Vos fotograferede under projektet og Thomas Truck sendte billederne til News. Han fortæller, at Mølbak ankom med traileren og hjalp med at læsse tirsdag aften. Thomas og Nils kørte så mod Sindal kl. 7 onsdag morgen, og var hjemme igen ca. 13:30, hvor Aage Dollerup kom og hjalp med at læsse af igen. Thomas fortæller, at på motorvejen satte alle de overhalende biler farten ned, for at kigge undrende, inden de fortsatte køreturen.

Jesper Mølbak så også Thomas billeder, og sendte derpå historien om køreturen til News.

 

En svunden tid
De af læserne som også lytter med på chatten har set Poul Erik "passiv" Thomsens billeder. Poul Erik fortalte...
"Jeg har investeret i en scanner til negativer og dias, og jeg er ved at scanne alle mine gamle negativer ind. De som vedrører klubben vil jeg lægge op på nedenstående link.  Det er rådt fra usødet uden kommentarer, men ret sjovt at se. Der kommer mange flere – det her er bare en smagsprøve. http://picasaweb.google.dk/alborgsvklub "


HUSK medlemsmødet i morgen
Lørdag 10. januar kl. 13:00 på EKVH.

NewsArkiv - Kalender - Udlånte fly - Referater