Aviator News nr. 76           <<forrige  næste>>
10. marts 2010

Generalforsamlingen i lørdags

Vi havde en god generalforsamling, med en seriøs debat om især økonomi og kontingent. Det endte med at budget og takstblad blev vedtaget som udsendt før mødet på linket dokumenter generalforsamling 2010 

Klubposter efter valgene:
Formand:               Erik Nørskov
Kasserer:              Mogens Beltoft
Sekretær:              Jørgen Lund Mogensen 
1. bestyrelsesmedlem:  Bjørn Bæhr-Larsen
2. bestyrelsesmedlem:  Ole Munk Riberholt
3. bestyrelsesmedlem:  Nils de Vos
4. bestyrelsesmedlem:  Bjarne Jacobsen

1. Suppleant:          Alf Søe-Knudsen
2. Suppleant:          Niels Jørgensen

1. revisor:            Gert Frikke
2. revisor:            Frank Sandeløv
Revisorsuppleant:      Johannes Kjær

Billeder fra forsamlingen, incl. syn af spritny LS10billederHjemhentning af OY-RIX  (Johans beretning nåede af forskellige internetgrunde ikke ud før generalforsamlingen - men her kommer den)

Turen startede torsdag morgen kl. 03:30 hvor jeg samlede Nils de Vos op på parkeringspladsen ved Shell/ Haverslev. Vi kørte i mørket mod Tyskland, og lidt syd for grænsen hold vi en kort pause, hvorefter Nils overtog rattet. Kort efter kom vi ind på en strækning hvor det viste sig at der var isslag. Uden varsel begyndt bagenden på bilen at skride ud. Først til venstre, så til højre for til sidst at tage 2 hele fuldkredse og stoppe ved et par gange at ramme bolværket. Det gav et par buler i bilen, og bagerste kofanger og glasset i højre baglys blev smadret. Men vi var jo et par Aviatører med en mission, så efter at have besigtiget skaderne og vurderet at det nok gik an at fortsætte, kørte vi videre til Spindelberger i snegle tempo.

Knap en time forsinket ankom vi kl. 11 til Cobra/ Spindelberger, hvor de var glade for at se os. Vi kunne forstå at de allerede havde bygget traileren for 1½ år siden, så nu ville de gerne have den af vejen. Dog måtte vi vente på de først vaskede den, da den i løbet af ventetiden var blevet temmelig mug-grøn at se på. Med den nyvaskede trailer på slæb forsatte vi til DG-fabrikken i Bruchsal v/Karlsruhe.

billederDe gik straks i gang med at tilpasse traileren til flyet, så den kunne pakkes. Dog viste det sig at det ikke var muligt at montere 15m winglets i traileren. Efter at 3 ingeniører og en maskinmester havde kloget sig en del på det, viste det sig at vores LS-10 havde fået den ny version winglets som blev udviklet for 1 år siden. Men da traileren jo var 1½ år gammel, passede den til den ældre version. Enden på miseren blev at vi måtte køre tilbage til Spindelberger med 15m winglets på bagsædet, og vente til næste morgen for at få Cobra til at rette traileren. Så vi kørte tilbage til Erdemünde, smed traileren foran  Spindelberger og kørte på et nærliggende hotel, fik en enkelt fadøl og gik på hovedet i seng. Næste morgen stod vi tidligt op og kørte til Spindelberger for at sikre at de arbejdede fra morgenstunden på traileren.

Ved 10:30 tiden var den klar, og vi kunne sætte snuden hjem mod Danmark. Køreturen op gennem Tyskland foregik i strålende solskin. Der var nærmest forår i luften, og pæne cumulusser sejlede rundt på himmelen. Ved grænsen blev det dog hverdag igen, og vi røg ind i en forrygende snestorm, og måtte igen snegle os af sted i tæt snefygning. Denne gang dog uden materiel skade J. Kl. 19:30 blev OY-RIX stillet ind i hangaren på EKVH. Nu mangler vi blot at få den kørt igennem SLV’s papirmølle så vi kan komme til at nyde denne fantastisk flotte svæver.

billeder10Når I alle møder op til generalforsamlingen kan I gå over i hangaren og nyde synet.

 Som afslutning vil jeg ønske Aviator et STORT tilykke med den ny flyvemaskine.

Mvh Johan Frey


Alle Johans billeder fra turen


PFT-aften
Husk bl.a. fra kalenderen:   Ons 17. mar 2010 PFT aften kl. 19:00 v.Morten Elmeros
PFT spørgsmål 2010


Aviator News...  udsendes til e-mail adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben.
Send en mail til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes  ...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside