Aviator News nr. 80           <<forrige  næste>>  
14. maj 2010


Ikke flere gæsteflyvninger i Aviator. 

Klubben erfarer, at vore hidtidige gæsteflyvninger med interesserede personer, i visse tilfælde kan misforstås derhen, at klubben, imod reglerne, tjener penge på flyvningerne. Konsekvensen i påkommende tilfælde vil være, at piloten fratages sit certifikat. Det ønsker vi naturligvis ikke. Vi stopper derfor ordningen med gæstestarter, og disse kan ikke længere flyves. Fremover flyver vi kun med medlemmer af klubben.
NYT:
Vi formulerer dog i stedet et prøvemedlemsskab af klubben. Prøvemedlemsskabet koster ca. det samme som een måneds Aktiv2 kontingent. Starter og flyvning afregnes også til Aktiv2 priser. Der udfyldes indmeldelsesskema før flyvning, og medlemmet indmeldes som prøvemedlem i Unionen. Prøvemedlemsskabet kan købes med 2 eller 10 forudbetalte starter. Valgfri Dimona eller spilstart, men altid til AKTIV2 satser. Der kan ikke flyves mere end 10 starter på prøvemedlemsskabet, herefter må eleven indmeldes rigtigt i klubben (svarende til Unionens ordning for prøvemedlemmer).  Polterabendflyvninger og lignende vil, af sikkerhedsgrunde, stadig ikke blive fløjet   …heller ikke for prøvemedlemmer.Hvis du skal flyve i udlandet   ...der er nye regler, flyvechefen informerer:

Af forsikringsmæssige årsager skal flyvechefen fremover godkende piloter til flyvning i udlandet. Godkendelsen skal fornys hver sæsonstart. Hvis I vil til udlandet for at flyve eller vil flyve til udlandet skal I derfor først kontakte mig.   

vh MortenSvæveflyvedag d. 30. maj ...mandskab efterlyses

Hej alle aviatører!
Nu skal I høre... den 30. maj er der nordisk svæveflyvedag & for at promovere klubben har bestyrelsen besluttet at være så storsindet at give 1 gratis flyvningen pr mand til dem der møder op, MEN for at dette kan blive en succes her klubben brug for netop DIN hjælp - der mangles groundcrew til dagen + nogle som kan flyve gæstestarter, så kom & støt Din Klub, så vi kan få flere medlemmer & vise omverden hvilken herlig sport vi dyrker:)
Tilmeldinger til mig
--
MVH   Bjørn B-Larsen   tlf + 45 24818615Thorkil 50 års jubilæum

Som nævnt i News nr. 78, havde Thorkild Steen Jensen jubilæum d. 10 maj 2010. Det var 50 års dagen for hans første start på svævefly - som registreret i logbogen. Det blev markeret i søndags, hvor formanden holdt en tale, og overrakte Thorkild et jubilæumskrus til erindring.
fotos: Alf
Motorfalken

Johan har fået e-mail fra Sverige om vores gamle Mofa igen. Som Johan skriver    ...man må da sige de går grundigt til værks. Det var vist godt vi ikke selv påtog os den opgave for at kunne sælge den lidt dyrere.

falkemalingHej Johan!
Skickar några bilder på Motorfalken som vi köpte av er. Dukningen
(ceconiteduk) är klar och dopen är sprutad. Nu sätts förstärkningsbanden.
Nu återstår lackering, montage av motor, montage av inredning och
instrumentbrädan. Därefter ska maskinen vägas och besiktigas. Vi hoppas på
att få börja flyga den snart!
Hälsnings från Varbergs Flygklubb
Johan Klasson


Medlemsændringer siden sidst  (Vi vil fremover meddele medlemsændringer siden sidst, i hver Aviatornews)
Jens Albertsen, udmeldt pr. 30. april 2010
Torben Østergaard, Aktiv1 pr. 1. maj 2010
Morten Grosbøl, Aktiv1 pr. 1. maj 2010

...ansøgninger om optagelse af nye medlemmer behandles altid på første bestyrelsesmøde efter modtaget ansøgning.

Aviator News... 
udsendes til e-mail adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben.
Send en mail til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes  ...eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside