Aviator News nr. 121           <<forrige  næste>>  
12. oktober 2013


Hej igen alle.

Denne news handler om FLYveSIKkerhed i AVIATOR. Formanden har skrevet en artikel som led i det fortsatte arbejde med klubbens flyvesikkerhed. Vi anbefaler at alle læser artiklen grundigt igennem!  

Billedet stammer ikke fra vores klub

 


af Frank Sandeløv...

Vil vi gøre noget ved flyvesikkerhed, eller vil vi blot acceptere hændelserne, når de sker?

Det er jo et godt spørgsmål, men jeg kan godt allerede nu afsløre, at mit svar er et stort JA, vi bør og vil gøre noget ved flyvesikkerheden. Det rigtig gode spørgsmål er nærmere: Hvordan?

Derudover kan man spørge, om flyvesikkerhed overhovedet er værd at bruge mere tid på, end vi allerede gør. Også her er mit svar et stort JA.

Hvorfor egentlig bruge mere tid på flyvesikkerhed, for går det egentlig ikke meget godt, vi har jo ingen personskader haft i umindelige tider i klubben? Heldigvis har vi ikke haft det, og desværre må vi sige heldigvis, fordi det ikke har været vores måde at gøre tingene på i klubben, der har hindret dette. Det har efter min vurdering været rent held, der har gjort, at vi er sluppet nådigt indtil videre. Det er desværre den kontante lære af de hændelser, der har været i klubben i løbet af de seneste 12 år...

se hele artiklen på linket...

http://www.aviator.dk/Joomla_1.5.15-Stable-Full_Package/images/stories/staticcontent/flyvesikkerhed_AVIATOR_Frank-11okt2013.pdf
 
Aviator News
Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv ...tidligere Aviator News wwww.qnh.dk
Udlånte fly