Aviator News nr. 124           <<forrige  næste>>  
21. september 2014

Siderorsfest på lørdag

Vi fortsætter i år med vores nye tradition og indbyder hermed til et brag af en fest – Siderorsfesten hvor vi vil fejre hinandens præstationer indenfor flyvetimer og vise vores mænd, koner og kærester, at vi kan fejre med stil.

Festen afholdes lørdag d. 27. september 2014 kl. 1800 i klubhuset på EKVH.
Foreløbigt program:
kl. 1800 velkomst m. velkomstdrink.
Ca. kl. 1830 servering af forret.
Ca. kl. 1900 introduktion til ceremonidel.
Ca. kl. 1915 servering af hovedret.
Ca. kl. 2000 ceremoni 1. del. Nye piloter på sideroret.
Ca. kl. 2030 servering af dessert m. kaffe
Ca. kl. 2100 ceremoni 2.del.
Ca. kl. 2145 dans til musik fra klubbens DJ.

Oplysninger om menu m.m. følger senere, opdateringer findes på chatten (http://forum.aviator.dk/viewtopic.php?f=7&t=422 )
I må meget gerne sende jeres svæveflyvetimer opgjort pr. 31/8-2014 til jbkjeldsen@gmail.com (Gælder alle, også selv om du er forhindret i at deltage i festen :-) )
Tilmelding på http://doodle.com/rskwchcycvy3xiqv SENEST ONSDAG DEN 24. SEPTEMBER

Standerstrygning + væddemålsfest
Bestyrelsen har besluttet at flytte væddemålsfesten (hvor vi afregner årets væddemål!) til den 25/10, samme dag som vi afholder landingskonkurrence og standerstrygning.
Væddemålsfesten var oprindeligt fastsat til den 29/11, men vi tror at placeringen midt i julefrokostsæsonen ikke er hensigtsmæssig!!

Forslag til arrangementer i den kommende vinter

* FLARM kursus?

* Kursus i XCSoar/strækflyvning/loggere?
* Besøg på Airbus fabrikken i Hamborg?
* Radiocertifikat (er annonceret – Michael Rønaa er tovholder)
* Online Condor konkurrence?
* ??
 
Ovenstående liste er en række forslag som bestyrelsen arbejder videre med, bestyrelsen hører meget gerne om andre forslagAviators nye hjemmeside...
...har været i luften siden tidligt forår 2014. Det er hér den daglige fortælling om klubben foregår fra nu af. Følg med på forsiden, på "chatten" og andre steder om stort og småt. Der er masser af liv på www.aviator.dk

Det betyder samtidigt at AviatorNews (som du læser lige nu) ikke længere udkommer så ofte. De løbende informationer fra klubben til medlemmerne, samt imellem medlemmerne, foregår på hjemmesiden. 

Men vi er opmærksomme på, at sikkert ikke alle medlemmer får logget ind jævnligt. Vi har samtidigt også en stor skare af passive- og tidligere medlemmer som tilkendegiver at de gerne vil høre fra klubben. En direkte email, som f.eks. hér igennem AviatorNews, er klubbens mulighed for stadig at kontakte allesammen. Det planlægger vi at fortsætte med et stykke tid endnu.


AviatorNews Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv ...tidligere Aviator News wwww.qnh.dk