Aviator News nr. 133         <<forrige  næste>>  
06. juli 2016


Veterandagen, opdateret med links d. 27.10.2018 ( ...en noget sen opdatering, indrømmet, men den er stadig lagt her på gammel News nr. 133, fordi det sagtens kan være hér, nogen senere vil lede efter billeder fra dagen):

https://www.youtube.com/watch?v=-nW-5My65Yc&feature=youtu.be Mogens Beltoft

https://www.dropbox.com/sh/hjvec46g89pewu3/AAB6IPfuVfAW3N4pJl4BE3dga?dl=0 Ole Barnkob Kaas

http://veteraner.qnh.dk Aviator News

 

Aviator News nr. 133  ...UPDATE 07. juli 2016:

Hej igen, det går lige op for os at der var en forkert dato i nedenstående... den skal da rettes... sidste tilmelding til sommerfesten er onsdag d. 13. juli 2016. Så et er ikke for sent endnu. 

 Nu vi er ved det...  vi vil meget gerne have jeres billeder fra Veterandagen. Vi har allerede fået mange, enten sendt direkte, eller på medlemschatten, eller på facebookgruppen (mange tak for det) ..,men vi vil gerne have endnu flere. Send også meget gerne en beretning fra dagen. Send f.eks. til news@aviator.dk Vi samler det sammen i løbet af sommeren.   

 /jlm

 

---------- Videresendt besked ----------

Fra: AviatorNews <news@qnh.dk>

Dato: 6. juli 2016 kl. 21.13.23 +02.00

Emne: Aviator News nr. 133

Til: news@aviator.dk

Sommerlejren/Skolingsugen 2016

Skolingsugen 2016 starter op søndag den 10. juli, og forhåbentligt bliver der flyvevejr hele ugen. Vi arrangerer fællesspisning om aftenen, så kom og flyv en enkelt eller flere dage, og tag evt. familien med til aftensmaden :-)

Giv et praj hvis du vil spise med om aftenen til jbkjeldsen@gmail.com eller SMS på 4055 2424

På chatten kan du se hvem der har tilmeldt sig, enten hele ugen, eller enkelte dage: http://forum.aviator.dk/viewtopic.php?f=7&t=1199

 

Sommerfest 2016 lørdag den 16. juli

Som tidligere annonceret, så holder vi årets sommerfest lørdag den 16. juli kl 18.30.

Vi bryder traditionen med Erik Nørskovs grillede kød, da Erik er forhindret i at deltage i år.

Hanne, Fie og Ida Lindschouw har lovet at står for maden i år, og Vibeke Kjeldsen har lovet at stå for desserten,  så det er i gode hænder J (Det skal dog siges at der er god plads til flere hjælpere, I skal nok få besked på hvad der skal laves :-) )

Menuen vil muligvis blive afsløret inden den 16.?

Prisen bliver under alle omstændigheder ca. 100 kr for voksne, og 60 kr for børn

For at være sikker på at der er nok salat, så vil vi gerne have en tilmelding senest onsdag den 6. juli på denne Doodle: http://doodle.com/poll/re3fbf2tfs3vbmu8

(Hvis du medbringer kone, mand, kæreste, børn, børnebørn eller andre gode venner, så skrive bare hver enkelt på Doodlen, meget gerne med dine initialer bag navnet)

 

Fly-In og Nordisk Svæveflyvedag lørdag den 20. august

Vi holder Fly-In lørdag den 20. august, det gør vi i samarbejde med de andre klubber på pladsen (www.luftsportvest.dk).

Den 20. august er også Nordisk Svæveflyvedag, så det deltager vi naturligvis også i, og håber Dansk Svæveflyver Union vil lave lidt reklame for dagen.

Vi har brug for ekstra hænder på pladsen den dag, både til at hjælpe med gæstestarter, men forhåbentligt også med at vise en masse gæster rundt :-) Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

 

 

AVIATORs chatforummer

Det er nævnt et par gange tidligere, men vi får stadig spørgsmål om hvordan man får adgang til klubbens chat.

Hvis I ikke har fået en mail med login oplysninger (eller har fået slettet mailen!), så send en mail til Mogens Beltoft (kasserer@aviator.dk), så vil I modtage de nødvendige oplysninger :-)

Alle klubbens medlemmer har naturligvis adgang, hvad enten man er aktiv eller passiv medlem

 

mvh Jens
 


AviatorNews Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med

Følg med på www.aviator.dk for opdaterede nyheder