Aviator News nr. 134         <<forrige  næste>>  
24. oktober 2016

Afslutningsfest i AVIATOR...

AviatorNews bringer hermed erindring om tilmelding til afslutningsfesten på lørdag. Festen har været annonceret den sidste tid på chatten og i Facebook-gruppen:

 

Kære venner, så er det alvor..

Hermed inviteres I til afslutningsfest i AVIATOR, lørdag den 29. oktober 2016 kl. 18.30 i klubhuset på EKVH.

I år vil menuen være italiensk inspireret, med stærk inspiration i tapas retter fra det sydlige Europa.

Vi skal også have fortalt en række gode historier fra den forgangne sæson, ligesom der sikkert er et væddemål eller to som kan blive bortforklaret!

Menuen vil koste 100-125 pr. kuvert og afregnes på aftenen. For at I skal få en god oplevelse, så vil jeg forsøge at sammensætte en vin-menu ved siden af. Menuen vil naturligvis passe til maden, og der skal også være en lille skarp til kaffen. Denne menu er "ekstra" og jeg regner med ca. 100 kr pr kuvert, og det er ca. en flaske pr mand/dame.

Tilmelding på SMS - 60507155, eller via FB eller mail til gliderdk@gmail.com. Send gerne besked om i "kun" vil bestille mad, og gerne om I er med på vin. Kantinens normale sortiment af øl, vand og vine er naturligvis til rådighed.

Tilmelding onsdag 26. oktober.

Alle tilmeldte vil få bekræftelse nogle dage før.

Kom frisk, det bliver super hyggeligt.

Mvh

Festudvalget

I et indlæg i september skrev Jesper Mølbak endda følgende: "Så allerede nu, se at få inviteret konen, kæresten, eller bare Jer selv, til gastronomisk weekend på Casa del Himmerland. Det bliver en uovertruffen oplevelse" og "Jeg bliver nødt til at bede om skjorte og gerne en pæn frisure fra herrerne, lidt stil er påkrævet". 

...vi bemærker at sætningerne er faldet ud i den officielle invitation, men vi forstår da alligevel, hvor opmærksomt der arbejdes med arrangementet  

Husk også at besøge Facebook-gruppen, og se de sidste billeder fra ombygning af det nye flyværksted, samt billeder af det nye epoxy-gulv i den store hangar.

AviatorNews Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med

Følg med på www.aviator.dk for opdaterede nyheder