Aviator News nr. 62           <<forrige  næste>>  
14. maj 2009

Jægerkorpset på EKVH
Natten til fredag d. 22. maj: Jeg har fra militæret modtaget oplysning om: ”At der i perioden torsdag d. 21. maj kl. 21:00 til den 22. maj kl. 04:00 vil kunne forekomme militær aktivitet på EKVH. Som led i en øvelse vil jægerkorpset være stationeret på pladsen." Der vil ikke være aktivitet i luften som følge af øvelsen, men vi kan forvente en del lusken i krattet.   m.v.h. Johan

Flytning fra Tofthøjvej
Torsdag d. 28. maj eftermiddag. Vi mødes så mange som muligt på Tofthøjvej - med biler og trailere - tømmer huset, og kører indholdet til EKVH. Klubben giver en pizza til deltagerne på EKVH.

Indberetningspligt
Husk, at hvis du som pilot overtræder luftfartsloven, så kan du gøre dig straffri ved selv at indberette hændelsen til SLV. Reglen har været gældende for motorflyvere i flere år, men den gælder nu også for svæveflyvepiloter. Et eksempel kunne være indtrængning i kontrolleret luftrum uden klarering. Vi modtog info fra Unionen d. 13. maj 2009 091503fl-BL 8-10 - indberetningspligt.pdf

Dimona - hangarporten
Står i vejen. Vi har stadig problemer med at få Dimona ud og ind af hangaren. Porten er ikke bred nok, så flyet skal som bekendt "roteres" på plads. Og det kræver plads inde på hangargulvet. Sommetider bliver de andre fly i hangaren imidlertid sat så de står i vejen, så man ikke kan rotere Dimona. Som det var sket f.eks. nu hér i søndags med en eensædet. Det er svært i forvejen, for een mand alene, at flytte Dimona ud og ind. Men hvis de andre fly spærrer, er det næsten umuligt.

Den rigtige løsning er at få udvidet porten. Men det kræver både en aftale med kommunen om en ny konstruktion (det er jo deres hangar), og at vi derefter får foretaget selve ombygningen. Lige nu har ingen af medlemmerne tiden til at tage opgaven på sig, så vi må finde en foreløbig løsning... Det er bl.a. foreslået, at vi laver en gul "keep - clear" bue på gulvet nede i Dimona-enden, så det vil være nemmere at se pladsbehovet.

Arkivbillede

 

 

Aviator News udsendes til e-mail adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben.
Send en e-mail til
news"snabela"aviator.dk (jlm)
hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.

Interne Aviatorlinks:
NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
ReferatArkiv               ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside