Aviator News nr. 63           <<forrige  næste>>  
26. maj 2009

Flytning fra Storvorde på torsdag
Vi flytter fra Tofthøjvej i Storvorde, torsdag d. 28. maj - eftermiddag. Efter flytningen har vi ikke længere noget eksternt værksted, men har kun lokaliteterne på EKVH.

Biler og trailere.  Vi skal bruge biler og trailere til at transportere det sidste. Under bestyrelsesmødet tirsdag aften, ringede vi rundt til flere af medlemmerne. En del af jer fik en opringning :-)  og vi fik faktisk tilsagn om en del hjælp. Mange tak for det. Vi mødes i Storvorde ved 16 - 17 tiden, hvor vi læsser stumperne, og kører til EKVH. Vi køber en pizza på vej til flyvepladsen.

Kan du køre? Hvis ikke vi ringede til dig, men du kan godt kan hjælpe med en køretur, så er du mere end velkommen. Mail evt. til og fortæl at du kommer. Eller kom blot alligevel.

  

 

__________________________________________________________________________ 

Aviator News udsendes til e-mail adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben.
Send en e-mail til
news"snabela"aviator.dk (jlm)
hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.

Interne Aviatorlinks:
NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside