Aviator News nr. 64           <<forrige  næste>>  
24. juni 2009

Ved spisetid på lørdag...
Nedenstående er sakset fra chatten:
Hej alle aviatører
Som nogle af jer måske husker lavede vi til generalforsamlingen en lille fordeling af "events" på Vesthimmerland her i 2009.
Skt. Hans aften...
...står for døren og vi laver derfor et lille bål på Vesthimmerland lørdag d. 27 juni kl. 18:30, I er alle indbudt med familie og firbenede venner. Det skulle blive en rigtig hyggelig aften med forhåbentlig godt vejr. Jeg arrangerer lidt fællesspisning af den simple slags, lidt kartoffelsalat salat og grillpølser.....og alt afhængig af antallet af børn og barnlige sjæle måske lidt snobrød til når bålet er brændt ned.
Tilmelding på mail til: s.u senest fredag d.26/6 så jeg har en chance for at købe ind.

Med venlig hilsen
Aviator/ kim bjoern poulsen
 

KZVII blev afhentet
Strut Nordjylland hentede KZVII d. 19 maj. Johan havde aftalt med dem, hvor de kunne finde nøglen til hangaren. Flyets tid i svæveflyveklubbens tjeneste er hermed forbi. Mogens Beltoft fortæller, at han var forbi pladsen den aften, og på afstand så KZ-VII'eren lægge an til landing. Strut Nord havde åbenbart fløjet en check-tur, inden 2. piloten satte sig ind og O-619 lettede for sidste gang fra EKVH, fortalte han. Flyet vil dog heldigvis blive holdt flyvende, og medlemmer som fortsat ønsker mulighed for at flyve på det, kan kontakte formanden for Strut Nordjylland, Poul Horsdal.  http://www.kzclub.dk/dk/struts.htm.

Jeg (jlm) spurgte Gert Frikke om han kunne hjælpe med nogen ekstra erindringer om KZVII i anledningen. Han sendte i løbet at et par timer dette skrift - fra hukommelsen. Mange tak for det.   
Flyet blev også nævnt under "Formanden har ordet" i Svævenyt 2002 april, hvor Helge Tvergaard netop havde fået på plads, at flyet skulle have ny bemaling, på flyvevåbenets regning.

Arkivbilledet er tydeligvis fra en tidligere periode i den ældre dames liv  :-)


Junior
Kim videresendte en hilsen til News, fra vores gamle Junior:

To: dg808c...
Subject: Junior
Date: Sun, 7 Jun 2009 22:02:01 +0200

Hallo Kim
The junior is airborne again since Sunday last week. Some fotos from the new look and the first winchlounch.
I`ll whish you a good season and many happy landings
.

Franz Kritzinger

 

 

Flytningen fra Storvorde

Vi flyttede de fleste af vore materialer fra Storvorde torsdag d. 28. maj. Billederne er fra læsningen af det sidste "træk" trailere. Andre medlemmer havde tidligere på eftermiddagen trukket andre læs til EKVH. De første chauffører var imidlertid alle returneret til deres hjemadresser da de havde læsset af på flyvepladsen, så der var kun de sidste tre medlemmer tilbage, til at spise de lovede flyttemands-pizza'er   ...men vi bestilte så også kun tre stk., så intet gik til spilde :-)  

 

 

 

...husk nu tilmelding til spisetid på lørdag...

 

Aviator News udsendes til e-mail adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben.
Send en e-mail til
news"snabela"aviator.dk (jlm)
hvis du vil frameldes eller tilmeldes Aviator News. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.

NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside