Aviator News nr. 84           <<forrige  næste>>  
03. juli 2010


Indbydelse til sommer bålfest 
Lørdag d.17 juli med start kl 19:00 GMT  (gliding maybe time)
 
Som sidste år laver vi lidt godt mad, til fornuftige priser. Desuden finder vi nok på en lille konkurrence til de yngre deltagere ( de ældre må også være med)
Det er weekenden før krølle bølle kursus starter på EKVH så kom og mød de som skal passe på vores ask og acro i uge 29. Pak børn, bleer og din bedre halvdel og ta del i festen.
 
Tilmelding senest d.15.7 til Dg808c@hotmail.com
  
Vi glæder os til at se dig
 
Kim bjoern poulsen
Aviator aalborg svk

Vore venner i Østrig
Som mange af læserne husker, er nogen af vore medlemmer og fly i Østrig - i Feldkirchen - i disse uger. På svæveflyveferie. Lars Brodersen opdaterer på sin egen hjemmeside om deres oplevelser på turen (glimrende idé - tak for det Lars). De blev bl.a. modtaget af præmie-østrigeren Ferdinand oppe ved deres Gasthof..

Se beretningerne på:
www.larslyn.dk/diverse/lokf_aviator_2010Medlemsændringer siden sidst
ingen siden sidstAviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside