Aviator News nr. 85           <<forrige  næste>>  
12. juli 2010


LS6 flyver igen

 som den opmærksomme pilot vil have set, så står der nu en LS6 med lange ører i vores "stald"......værsgo at flyv. 
 
Efter snart 2½ års arbejde har jeg ( så vidt jeg ved) langt om længe fået fat i den sidste underskrift/ stempel. Niels Ebbe Gjørup fra Viborg som er kat 2 materialekontrollant på glasfiber skrev og fortalte at han havde fået et hul i kalenderen sidste søndag, så jeg pakkede straks et par rene underbukser og en skjorte og begav mig lørdag aften mod ekvh. Søndag fik vi klaret inspektion og den sidste underskrift uden anmærkninger. Igår snakkede jeg for 20énde gang med SLV´s ingeniør afdeling og idag med kontoret for certificering. Det sidste papir skulle være i posten og jeg sætter det i mappen på lørdag.
 
Som i nok alle har lagt mærke til så har det været noget af en kamp, og vi tænker os måske noget bedre om inden vi næste gang selv går igang med et sådant projekt. Til sidst skal der lige lyde en stor tak til alle jer som har hældt vand af og i vingerne 20 gange, justeret vandsække, sat safety hatch i hooden, ændret fartmåleren, skærfet nyt hak i flapsene, justeret flaps osv osv.....specielt stefan som efter mange opringninger til sidst fik fat i en form one på vores winglets i tyskland ( må vist hellere lære at snakke/ skrive tysk snart) og De voss samt min far og dollerup som faktisk kom og hjalp hver eneste gang der skulle bruges ekstra hænder/ hoveder.
 
Hvis i flyver stræk inden uge 29, så vær lige opmærksom på at der endnu ikke er holdere i vognen til de nye tipper......altså så kommer i rundt og hjem tak.
 
ellers nyd vores nu 2 18 mtr spitsen jagere i "stalden".
 
 
mvh
kim bjoern

Husk sommer bålfesten på lørdag

Svæveflyveferien i Østrig
 Holdet er hjemme igen. Husk at læse beretningerne om turen fra den originale, sande og komplette kilde på http://www.larslyn.dk/diverse/lokf_aviator_2010/
... der er masser af drama og sus i skørterne (...som Lars B udstrykte det på chatten i går  )  

Læs f.eks. om holdets desperate frustrationer når radioer og motorer ikke fungerer som de skal, og læs om dagen hvor Frank Sandeløv og Jørgen Skov Larsen fik den sejeste bølgeflyvning i 4-5 meter stig og op til 17.700 fod på fronten af lenticularis-skyerne!

Mange tak for beretningerne Lars. Det giver os andre, som bare blev herhjemme, noget at tænke over :-)Skolingsuge i uge 30
Ib Friis fortæller, at han vil være tilstede på pladsen i uge 30. Det er fra mandag d. 26 juli. Der vil således sikkert også blive mulighed for nogen skoleflyvninger. Vi opfordrer til at mange kommer og udnytter feriedagene.  
Husk sommerbålfesten

Lørdag d.17 juli med start kl 19:00 GMT  (gliding maybe time)
 
Som sidste år laver vi lidt godt mad, til fornuftige priser. Desuden finder vi nok på en lille konkurrence til de yngre deltagere ( de ældre må også være med)
Det er weekenden før krølle bølle kursus starter på EKVH så kom og mød de som skal passe på vores ask og acro i uge 29. Pak børn, bleer og din bedre halvdel og ta del i festen.
 
Tilmelding senest d.15.7 til Dg808c@hotmail.com
  
Vi glæder os til at se dig
 
Kim bjoern poulsen
Aviator aalborg svk
Motorfalken
Fra:
Johan Klasson [mailto:johan.klasson@seaside...]
Sendt: 19. juni 2010 14:01
Til: johan@frey....
Emne: Motorfalken
 
Hej Johan!
Jag glömde att visa i förra mailet hur fin "Mofa" har blivit i cockpit.
Välkomna till Varbergs Flygklubb för att titta.
Mvh
Johan Klasson


Medlemsændringer siden sidst
Henrik Sylvest, Aktiv1 (hidtil Aktiv2)
Mike Kristensen, Aktiv1  (tidligere aalborg aero sport)  velkommen.Aviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Bestyrelsens google groups ...alle medlemmer opfordres til medlemskab af gruppen, for at kunne læse info fra bestyrelsen
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside