Aviator News nr. 89           <<forrige  næste>>  
22. oktober 2010

 jeppeJeppe solo 25/9 10

Erik Jensen sendte
et link til chatten, til en video fra den dag Jeppe gik solo. Mange tak for det. De medlemmer som ikke var på pladsen, eller som ikke læser med på chatten, kan hermed gense begivenheden på news. Jeppe starter og lander flot, og modtager de traditionelle buketter af markens blomster. Man kan altid se på solobuketterne hvilken årstid det var. Stort tillykke Jeppe.
http://www.youtube.com/watch?v=z-ZdxrcKNKw

afstemningEmneaftener til vinter

Der foregår p.t. en afstemning på hjemmesiden på aviator.dk, om emner til klubaftener her til vinter. Vi satser på at lave en aften hver måned, med et nyt emne hver gang. Gå ind på siden og kig og deltag i afstemningen.
 
Spillet er defekt:
Vores spil er sat ud af drift resten af denne sæson. Det er gearkassen der er revnet, så både motor og gearkasse er afmonteret, for at vurdere om gearkassen kan svejses, eller vi skal ud for at lede efter en anden. Dimonaen er reserveret til flyslæb de resterende weekends af sæsonen, så der flyves normalt.
 
DuoDiscus ude. Nils har d.d. sendt en opdatering på Duo Discus...
Vi, Henrik Sylvester og jeg, har afprøvet motoren i dag, efter at såvel magneter som ILEC er udskiftet. Men resultatet er stadig negativt og fejlen stadig den samme.
Det betyder at vi nu overlader fejlfindingen til en tysk motorspecialist som i løbet af vinteren besøger ”Dan Glide”.
Vedr. revnerne i hængslet i hutten, er det ikke en reparation vi selv har mulighed for at udføre. Dette betyder at hutten skal repareres hos ”Dan Glide”, og
desværre betyder det at Duo Discussen er ude for resten af sæsonen.
/Nils

Efterlysninger:
Kim efterlyser brugte syltetøjsglas og lignende; han skriver:
Vi er løbet tør for syltetøjsglas til værkstedet. Vi bruger den slags til at blande maling og epoxy osv. Alle glas i små størrelser kan bruges, syltetøj, champion, kaffe, osv.
Så hvis i har den slags glas, smides de ikke ud. I stedet tager i dem med til EKVH og stiller dem i værkstedet eller køkkenet i en papkasse og så klarer vi os vinteren igennem. Vi bruger ca 100 glas på et år så kom bare med alle dem i har.
 
JAS efterlyser et vitrineskab:
Da vi i vinterens løb planlægger at opsætte nye tavler m.m. i klubhuset, vil vi gerne have vore pokaler opbevaret i et vitrineskab, hvor de kan komme til ære og værdighed. Har du et vitrineskab, du alligevel ikke bruger, så kør det ikke på genbrugspladsen, men kontakt Jas, så kan vi måske bruge det i klubhuset.
 
Klubhytten:
Træet på klubhytten havde råbt Gori hele sommeren, så Kim B havde indkøbt væske, pensler og rengøring. JAS har herefter givet forsiden af klubhytten en gang træbeskyttelse, men han fortæller at den kan sagtens klare en omgang mere. Han fortæller, at træet var så tørstigt, at penslen skulle trækkes af træet :-)  Så skulle lysten komme over dig, står alt hvad du skal bruge i værkstedet ved reolen med batteriopladerne.

 
Klubudvikling:
Bestyrelsen havde, sammen med Frank Sandeløv, et givende møde med DSvU’s udviklingskonsulent Rolf Grostøl (se mødereferat 11. okt.) Bestyrelsen har derefter besluttet, at der i vinterens løb vil blive indkaldt til et medlemsmøde, med henblik på at fastlægge vore værdier, visioner og hvilke strategier vi skal følge fremover. Nærmere vil tilgå.

Referater
Husk altid at kigge bestyrelsesmødereferater m.m., under linket "Referater" nederst på siden. De fleste informationer derfra, bliver ikke gentaget her på forsiden af Aviator News.
Et foreløbigt referat bliver næsten altid lagt på linket, samme aften som afholdt bestyrelsesmøde.
 
Medlemsændringer siden sidst
Mike Kristensen, skift til Aktiv3
Claus Bøge Nielsen, nyt Aktiv3 medlem. Aviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside