Aviator News nr. 90           <<forrige  næste>>  
28. oktober 2010


Afslutningsfesten i klubhuset på lørdag 30. okt.
Alf er begyndt at skrælle kartofler til årets afslutningsfest på lørdag aften. Der er stadig plads til flere gæster. Skynd dig at skrive til Alf på  hvis du vil være med. Det kan godt nås endnu Tidsfrist ansøgninger flyudlån 2011
Tidsfrist for ansøgning flyudlån 2011, er sat til 31. januar. Til formanden. Senere ansøgninger vil som altid også komme i betragtning, i rækkefølge, men rettidige d. 31. januar kommer først.


Aalborg-spillet er defekt

Klip fra sidste bestyrelsesmødereferat 26. okt. 2010.
"...Aktuelt er gearkassen defekt på Aalborg-spillet. Alf har undersøgt på nettet - gearkassen skal ganske rigtigt være Oldsmobile årgang 64 for at passe på motoren, men andre folk har fundet ud af at montere adapter, så andre gearkasser kan bruges alligevel. Skal købes eller laves selv, kigger på det".


Siden mødet har Alf fremsendt meget mere detaljeret om sine undersøgelser. Se om undersøgelserne, incl billeder, klik på...
enten opsummering.pdf (500K), eller som opsummering.doc (3,8M) 

Medlemsændringer siden sidst
Mark Olsen, prøvemedlem
Søren Strandskov Sørensen, prøvemedlem
Christian Aaen Christiansen, prøvemedlem
Peter Østergaard Mortensen, nyt Aktiv2 medlem.Aviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside