Aviator News nr. 94           <<forrige  næste>>  
12. januar 2011


Dimona groundes i 2 måneder
Vi skal inden sæsonstart i april have lavet overhaul på Dimonaens propel, den skal sendes til fabrikken i Østrig for at blive efterset og renoveret og processen tager ca. 2 måneder.
Propellen bliver derfor afmonteret efter den kommende weekend (15-16/1) hvorefter der ikke kan flyves før, forhåbentligt, til sæsonstart.
/Nils


Flyvning i udlandet
Husk...  af forsikringsmæssige grunde skal piloter godkendes til flyvning i udlandet af klubbernes flyvechef. Det gælder både ved flyvning i klub- og privatfly. Eventuelle godkendelser fra 2010 videreføres ikke automatisk. Derfor - hvis I planlægger at flyve i udlandet i 2011 på jeres S-certifikat, skal I i god tid inden afrejse, bede mig om at komme på 2011-Aviatorslisten for udlandspiloter. Så har forsikringsselskabet da den ene ting mindre at pille i, hvis uheldet er ude.
vh Morten
flyvechef


Emneaften fredag 21. januar

Emnet er stræk- og konkurrenceflyvning
kl. 19-21, Johan Frey vil fortælle fra sine erfaringer fra de mange flyvninger i ind- og udland.
Men først er der fællesspisning fra kl. 18. Menuen er iflg Lars Brodersen ægte cowboy-chili-con-carne, og der er stadig enkelte ledige skeer. Omkostningerne deles.

Tilmelding
til Lars mandag 17. januar,
Aviator News
Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside