Aviator News nr. 96           <<forrige  næste>>  
05. marts 2011


Ordinær generalforsamling:
Husk generalforsamlingen på lørdag 12. marts 2011 kl. 10:00 i klubhuset.
Linket med dokumenterne til generalforsamlingen  http://qnh.dk/aviator/gf2011.htm  er hermed også opdateret.


PFT aften 16. marts 19:00  ...flyvechefen informerer:
Medbring logbogen.  Der er PFT-aften onsdag d. 16/3 kl. 19 på EKVH. For at få skrevet for PFT-teori i år skal I levere lidt mere end teorisnakken. Dels vil bestyrelsen gerne have opdateret oplysningerne i medlemsregistret og dels vil vi instruktører have et overblik over jeres flyvemæssige status - flyvetider, omskolinger til typer og startmetoder mv. Så hvis I vil have skrevet for PFT-teorien i år, skal I medbringe jeres logbog. Den skal selvfølgelig være opdateret og sammentalt. Og det gælder også for dem der tager PFT-teorien senere end d. 16/3. Se PFT-spørgsmålene
Ses MortenVæddemålsfest og standerhejsning
...er flyttet til lørdag 26. marts. Niels Jørgensen tilbyder at "brygge mad sammen"  ...som han skriver :-)
Mange tak for det.
Tilmelding til   i god tid.
Flyvepladsen Brugermødet:
Kommunens referat fra brugermødet 20. januar 2011. Mødet omhandlede pladsens økonomi, samt nye aftaler for baneeftersyn og græsklipning. Flyvepladsens klubber overtager arbejdet:. Se kommunens referat...
...som  *.doc
...eller som  *.pdf

Tagplader
Anette Ervolder ringede 8/2 og fortalte, at der var blæst to tagplader af den store hangar, og at hun havde sendt bud efter en tømrer. til at reparere. Tømreren ville gerne, at vi flyttede flyene under de manglende tagplader, så han kunne komme til. Anette fortalte, at de ikke havde kunnet finde alle stumperne, så hun frygtede at de skulle ligge inde i hangaren. Vi blev lidt nervøse, men et hurtigt kig konstaterede at der ikke var sket skade på materiel i hangaren.
Der blev udskftet flere utætte plader, nu arbejdet var i gang.  foto: mogens beltoft

Nye tavler i klubhuset
Bjarne Jakobsen og Lars Brodersen opsatte 20. feb. nye tavler i klubhuset. Arbejdet er deres eget initiativ. De havde begge følt nogen mangler, da de de startede i klubben. Og i efteråret sikrede de sig klubbens opbakning til at indlede en modernisering. Der blev bl.a. opsat en ny stor briefingtavle, og som noget nyt, et stort termikkort over Jylland. Så kan vi have en idé om hjemmefra, hvor på turen vi kan forvente den gode opdrift.
En helt ny ting er Vesthimmerlandsstjernen. Idéen har simret blandt nogen af medlemmerne et stykke tid. Det var tanken, at piloterne skal kunne flyve længere opgaver, næsten uden at komme uden for glideafstand af pladsen. Og nu er tankerne altså blevet gjort konkrete, ved at der er opsat en stor tavle med information om opgaven. Se billederne.
Disse nye tavler var de første trin. Men redaktionen erfarer at de to herrer vist har flere projekter i støbeskeen.
Dykpumpe Kim B. informerede sidste uge...
Her i ugen stod vores dykpumpe i kloakbrønden af, den blev ved med at slå relæet fra. Så jeg bestilte slamsuger og elektriker. Lang historie kort, så er der nu gravet nyt kabel ned og installeret ny pumpe i brønden. Der var kommet fugt i ledningerne i jorden, og de har så skabt overgang i pumpen. Det kommer selvfølgelig til at koste lidt penge, men det er nok billigere end at ringe efter slamsuger hver måned fordi brønden er fyldt.  
Kim fortæller også, at elektrikeren var Finn Hebsgaard (pt passivt medlem). Gad vidst, om vi på et tidspunkt kunne være så heldige at se ham blandt de aktive igen, slutter Kim :-)


LS6 18W
Kim fortæller også, at LS6 18W (18 meter m. winglets) er helt klar til sæsonstarten. Lakken på flapsene er krakeleret. Men han har haft den hos Dan-Glide, og Morten Habekost siger at den sagtens kan flyve sæsonen ud. Flyet har allerede nu 2580 timer, så vi begynder samtidigt at tænke på kommende 3000 timers syn. Morten Habekost foreslår, at hvis det kunne komme til at passe sammen, så kunne vi sende den til Gliderservice i Slovakiet, og få lavet både 3000 timers eftersyn og hel omlakering samtidigt. Det ser også ud til, at en del piloter vil flyve LS6 i år. Som Kim siger, den kan stadig flyve stræk, men er også fortrinlig til almindelig hyggeflyvning. Og den er udstyret med næsten de bedste instrumenter vi kan give den. Så de piloter der kan flyve den, eller omskoles til den, bør også gøre det.

 
Spillet Der pågår større arbejde med spillet. En ny gearkasse er indkøbt, og er ved at blive monteret. Vi håber det er klar til sæsonstart

Gyngestativet ...EFTERLYSNING
Kim efterlyser en ny telefonpæl til overliggeren. Fuglene bor efterhånden halvanden meter inde i den nu. Det er ikke forsvarligt længere. Er der een af læserne der ved, hvor vi kan hente en ny pæl ?
 

Golfvognene
Der er monteret nye bøsninger i styregrejerne. Thomas H. P. har arbejdet. Så den lettere fleksible styring vi kender fra sidste år, skulle gerne være væk nu :-)


Medlemsændringer siden sidst
Henrik Markussen Linnet, skift til passiv, hidtil Aktiv1
Mike Kristensen, skift til passiv, hidtil Aktiv3

Mark Chapman, udmeldt, hidtil passiv.
Jon Hansen, udmeldt, hidtil Aktiv1
Bertil Borregaard, skift til passiv, hidtil Aktiv2
Aviator News
Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside