Aviator News nr. 97           <<forrige  næste>>  
15. marts 2011


Generalforsamlingen i lørdags:
Se referatet fra generalforsamlingen her:  
http://qnh.dk/aviator/referater/refgenfors110312.pdf
Linket med dokumenterne til generalforsamlingen  http://qnh.dk/aviator/gf2011.htm incl nyt takstblad samt til billeder fra forsamlingen.PFT aften 16. marts 19:00
Medbring logbogen til PFT aften. Der skal udfyldes et skema med medlemsoplysninger og flyvestatus, før der kan kvitteres for PFT.
Du kan udfylde skemaet på EKVH, eller du kan downloade det hér allerede nu, og udfylde det hjemmefra. Kravet gælder også for de piloter, der tager PFT-teorien senere end d. 16/3.
 

PFT-spørgsmålene indeholder også i år, spørgsmål om hvornår vi har lov at flyve. Men vi kan jo aldrig huske start- og timekravene, for at måtte flyve:-)  Flyvechefen har sendt et skema, som kan hjælpe os med at huske det.  

Bemærk at skemaet viser DSvU-kravene. Aviators strengere klubkrav om et PFT på startmetoden hvert år, gælder stadig. Klik på billedet til venstre for at se skemaet i normal størrelse.

Væddemålsfest og standerhejsning
...er fastsat til lørdag 26. marts.
Tilmelding til Niels Jørgensen på   i god tid.
Gyngestativet
Fra sidste news: "Kim efterlyser en ny telefonpæl til overliggeren. Fuglene bor efterhånden halvanden meter inde i den nu. Det er ikke forsvarligt længere. Er der een af læserne der ved, hvor vi kan hente en ny pæl" ?

Gert Frikke svarede på ovenstående efterlysning fra sidste news:  "
Materialerne til det nuværende gyngestativ blev  uofficielt sponsoreret af et elforsyningsselskab. Det er ikke telefonpæle men højspændingsmaster.  Det kunne være at en henvendelse til selskabet med vores problem kunne komme til at afføde, at der endte en mast på EKVH ?  mvh Gert"


Aviator News
Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside