Aviator News nr. 98           <<forrige  næste>>  
06. maj 2011

Veterantræf lørdag 6. aug. 2011
Veterangruppen planlægger igen et træf for nuværende og tidligere medlemmer af klubben. Sidst var i 2006, så det er altså snart 5 år siden. Gruppen pointerer, at arrangementet gælder både de nuværende medlemmer i klubben, samt tidligere medlemmer i de to klubber på henholdsvis EKVH og Borup. Klubbens bestyrelse er særdeles glad for initiativet, og glæder sig meget til dagen.
MEN vi mangler kontakt til adskillige gamle medlemmer af klubberne. DIG som læser dette, hvis du kender gamle medlemmer, som du ikke er sikker på at klubben har kontakt til, så hjælp os. Send f.eks. en email til  med information, så vi kan kontakte vedkommende.

Invitationerne er netop nu under udsendelse. De udsendes både her på AviatorNews, og direkte til andre modtagere. Se invitationen med mere information om dagen som veteranindbydelse.doc eller som veteranindbydelse.pdf


EKVH lukket 17. maj  
...klubben fik en mail fra flyvepladschefen

"Hej Erik
Tirsdag den 17. maj fra kl. 10.00 og resten af dagen bliver EKVH lukket p.g.a. af en stor Beredskabsøvelse som vi afholder på pladsen.
Vil du informere videre til dem du mener har brug for informationen.
Endvidere vil vi spørge jer om vi må låne jeres værkstedshangar til en del af øvelsen. Der vil evt. blive lagt røg og en del figurenter ind i hangaren.
Røgen er ikke farlig og den lugter ikke bagefter, Det er en bestemt slags røg man bruger til disse øvelser. Der vil blive lagt brandslanger ud i rummet.
Hvis I giver lov vil I blive kontaktet af ham som står for øvelsescenarierne.
Hilsen Anette"


Lynghøj Efterskole

News fik en mail fra Nils de Vos. Mange tak for det.
Nils fortæller at Erik, Elias og han d. 19.4.2011, besøgte Lynghøj efterskole ved Støvring. De havde medbragt Acroen, som de præsenterede for eleverne. Klubben var inviteret af tidligere medlem i Aalborg Svæveflyveklub, Harry Jensen, som nu er lærer på skolen. Skolen havde en uge med emnet luft på programmet.

Piloterne havde en hyggelig eftermiddag, med mange interesserede deltagere blandt eleverne.
Sjællandsmesterskabet
Klubberne har modtaget invitation til deltagelse i Sjællandsmesterskabet


Pribina Cup i Slovakiet
Huskede du at følge Lars og Johans beretninger fra Slovakiet? Se dem via linket "de fede historier" på hjemmesiden aviator.dk
Aviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside