Aviator News nr. 101           <<forrige  næste>>  
24. juli 2011

Veterantræffet 6. august - tid for tilmelding
Veterangruppens arbejde - og opfordringer - giver pote nu. Der indkommer ganske mange tilmeldinger til træffet. Der er endda tilmeldinger fra tidligere medlemmer, som ingen af os kendte på forhånd. Jungletrommerne har arbejdet. Spændende. Vi glæder os til dagen. Billederne er fra veterangruppens sidste planlægningsmøde lørdag d. 16/7. Gitte havde bagt kringle til os, efter opskriften Søren Ryges den mest vidunderlige kringle.

Der har åbenbart været lidt uklarheder...  Husk at ALLE tidligere OG nuværende medlemmer inviteres til arrangementet. Vi vil gerne have alle med. Men der kommer ikke særskilt invitation til den enkelte. De fleste af jer modtager kun invitationen her igennem news.

Husk at tilmelde. http://qnh.dk/aviator/news098/veteranindbydelse.pdfLis til NM i kunstflyvning

Lis har været til NM i kunstflyvning. Hun lånte klubbens Acro med til Starmoen Flyveplads i Elverum, Norge, hvor mesterskabet afholdtes. Kom hjem med en fin 4. plads. Stort tillykke med det. Klik på billedet til venstre og læs hendes spændende beretning fra turen.
Sommerfesten 16. juli
På billederne (klik på billedet til venstre) ses bl.a. Erik forberede den traditionelle lammesteg, til de omkring 50 tilmeldte deltagere til spisningen. Det trak op til regn på et tidspunkt, så nogen af piloterne gik straks i gang med at forberede et ly til flammerne. Middagen skulle jo nødigt forsinkes af et regnvejr. Af samme grund blev bordene stillet op ovre i den store hangar.  

Aviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside