Aviator News nr. 100           <<forrige  næste>>  
27. juni 2011

Agnete Olesen er blevet verdensmester
Klip fra omtale på DSvU: Lørdag den 25. juni var dagen, hvor Kvinde VM i Arboga skulle afgøres. Klubklassen blev sendt ud på en relativ kort opgave, men på trods af det, lykkedes det ikke nogen af flyene at gennemføre opgaven...  /   ...Det meste af toppen i klassen gik ned på en mark i Tuna, der pludselig fik status af international lufthavn med fly fra Tyskland, Storbritannien, Danmark, Polen og Frankrig. Se hele omtalen på dsvu

Det endelig resultat blev altså at "vores egen" Agnete blev verdensmester. Det kan vi godt være stolte af. Agnete lærte at flyve, og fløj i mange år på Vesthimmerland, indtil hun flyttede fra landsdelen. Stort tillykke Agnete.
...Agnete har naturligvis hele tiden modtaget AviatorNews :-)

På billedet starter den førende Agnete Olesen på sidste konkurrencedag.
Klippet fra DSvU, foto Per GivskudIndbydelse til sommer bålfest kbp har sendt følgende gode initiativ:


Lørdag d.16 juli 2011 med start kl 19:00 GMT  (gliding maybe time)

 
Som sidste år laver vi lidt godt mad, til fornuftige priser. Desuden finder vi nok på en lille konkurrence til de yngre deltagere ( de ældre må også være med)
Det er weekenden før krølle bølle kursus starter på EKVH så kom og mød de som skal passe på vores ask og acro i uge 29. Pak børn, bleer og din bedre halvdel og ta del i festen. Skulle du ha en nabo eller andet som ikke har været med på Himmerland før, kunne denne dag jo være en passende mulighed, jo flere jo bedre.
Vi sørger for lidt kød på grillen, salat og tilbehør. Vejrguderne sørger for tørvejr og DU medbringer godt humør og skumfiduser til lejrbålet.


 

Tilmelding senest d.14.7 til Dg808c@hotmail.com
Vi glæder os til at se dig

 
Kim bjoern poulsen
Aviator aalborg svk


Aviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv                  ...tidligere Aviator News
Kalender                   ...diverse datoer
Udlånte fly                ...reserverede fly
Referater                  ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter                  ...klubbens vedtægter
aviator.dk                 ...klubbens officielle hjemmeside