Aviator News nr. 102           <<forrige  næste>>  
02. september 2011

Veterantræffet
GruppebilledeMange tak allesammen for deltagelse på veterantræffet d. 6. august, og tak til veteranerne for initiativet. Det var et meget vellykket arrangement. Vejret var med os hele dagen, og alle deltagere som ønskede det, fik sig en flyvetur. Billedet blev taget før aftenens fest gik igang på terassen.
Klik på billedet for at se en større version. Som det fremgår blev mange nuværende og tidligere medlemmer i klubben efter dagens flyvninger, og deltog i snakken og festlighederne om aftenen. Sent på aftenen, længe efter at det var blevet mørkt, så vi gamle film, af nogen meget unge piloter, på projektoren i klubhuset. 

Flere deltagere sendte os i dagene efter billeder fra dagen. Mange tak for det. Vi bringer billederne, og mere beretning, i en snarligt kommende aviatornews.


DM i kunstflyvning
Kære Aviatører
DM i kunstflyvning (med og uden motor) afvikles på EKVH lørdag d. 3. september. Aviator-bestyrelsen er blevet spurgt og synes, det er godt. Søndag d. 4. september er reservedag, hvis nu lørdagen ikke er god nok, eller konkurrenceprogrammet ikke nås om lørdagen. Der er fri kunstflyvningstræning fredag d. 2. september.
Samme weekend har faldskærmsspringerne også et stævne. Kunstflyverne og faldskærmsspringerne er i koordinerende kontakt.
Kunstflyverne holder sig til start- og landingsbanen og flyver i boksen (á ca. 1 kubikkilometer luft i umiddelbar nærhed af EKVH). Boksens placering bliver defineret senere og oplyst til briefingen.
Principielt kan vi almindelige svæveflyvere også udføre stræksvæveflyvning lørdag d. 3. september (og fredag d. 2.  og søndag d. 4.), men vi må nok acceptere at komme bagest i køen til at starte. Hygge-svæveflyvning / lokalflyvning rundt om flagstangen bør ikke finde sted, så længe der er kunstflyvningskonkurrence. Skoleflyvningen aflyses, så længe der er kunstflyvningskonkurrence.
At kunstflyverne går i luften og optager pladsen og det lokale luftrum det meste af tiden, bør ikke afholde dig fra at komme på EKVH i weekenden. Kom i hvert fald og hep på Lis (som deltager), så vi kan få en danmarksmester i Aviator. Der er sikkert også noget praktisk at hjælpe med. Derfor: kom og vær med på EKVH fredag-lørdag-søndag d. 2.-4. september.

Friday, Sept. 2
Free training with comments from available judges

Saturday
0800 – 0900 Registration
0900 – 0930 Briefing
0930 – Competition
1900 – Dinner

Sunday
Competition depending on the progress due to weather during Saturday
Departure

 
Invitationen:
http://kunstflyvning.dk/wp-content/uploads/2011/08/Invitation-to-Open-DAC2011.pdfAviator News Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til newsaaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv       ...tidligere Aviator News
Kalender        ...diverse datoer
Udlånte fly     ...reserverede fly
Referater       ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter       ...klubbens vedtægter
aviator.dk      ...klubbens officielle hjemmeside