Aviator News nr. 53  
03. januar  2009

 

HUSK medlemsmødet næste weekend

Lørdag 10. januar kl. 13:00 på EKVH.

"Deltag i medlemsmødet og bliv forbløffet"
 
Frank Sandeløv vil gennemgå tendenser og hovedkonklusioner fra den store medlemsundersøgelse sidste år. Han skriver bl.a. i oplægget til mødet: "
Listen af spørgsmål er lang, men uden at ville påstå at have alle svarene er jeg sikker på, at du vil blive forbløffet nogle gange".

Se hele Franks oplæg hér

 

 

Flyudlån 2009 - ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen for lån af fly i 2009 bliver 1. februar.  Af hensyn til piloternes sommerferieplanlægning kan fristen dårligt ligge senere. Senere ansøgninger er stadig mulige. Men ansøgninger indkommet senest 1. februar har første prioritet, og ansøgerne vil hurtigst få besked. Ansøgningsskema sendes til bestyrelsen.

TMG navigationskursus, tilmelding lukket
Johan fortæller, at holdet har en fin størrelse nu, så tilmelding er lukket. Kurset starter i januar, men hvis det bliver en succes, oprettes der sikkert senere et hold mere, slutter han. (Se News nr. 50 for detaljer om kurset).

Arnborg - lodtrækning
Vi gør opmærksom på klubmeddelelse fra Unionen vedr. lodtrækning om Unionens fly og hytter til nationale konkurrencer:
http://dsvu.dk/forum/viewtopic.php?p=9426#9426

Læserbrevet fra Morten i sidste News
Morten sendte jo et læserbrev. Han var skuffet over, at instruktørerne planlægger at stoppe skoling om søndagen - i sommermånederne - og i stedet skoleflyve onsdag eftermiddag.
Sagen udsprang af instruktørernes ønske om, at udnytte ressourcerne bedst muligt. Der har ikke været tilgang af nye instruktører fra klubbens S-piloter, og når der samtidigt hele tiden har været en "naturlig afgang" fra instruktørgruppen, så bliver der færre tilbage til dét arbejde. De har svært ved at besætte alle weekenddage. Derfor det nye forslag, med satsning på hverdagsskolingen.
Der kom efterfølgende et svar fra Jesper Mølbak på chatten (som Morten også svarede på), og formanden har sendt et svar her til News:
chatsvar   

formandssvar

 

NewsArkiv - Kalender - Udlånte fly - Referater