Aviator News nr. 105           <<forrige  næste>>  
25. februar 2012

Ordinær generalforsamling:
(...genudsendelse fra aviatornews nr. 103)
Du indkaldes hermed til ordinær generalforsamling
Søndag d. 18. marts 2012 kl. 13:00 i klubhuset.
Dagsorden ifølge vedtægterne.
Forslag til behandling på generalforsamlingen skulle have været formanden i hænde senest d. 19. februar 2012
Beretning, regnskab, forslag m.m. udsendes senest d. 11. marts  ...udsendes således at linket http://qnh.dk/aviator/gf2012.htm opdateres med dokumenterne.

Gem linket!
vel mødt
bestyrelsen  /Aviator, Aalborg SvæveflyveklubNy formand 
Erik Nørskov informerede bestyrelsen, at han fra efter den kommende generalforsamling, gerne vil koncentrere sin indsats for klubben, om andre ting end formandsposten. Dét må vi selvfølgeligt tage til efterretning. Vi er helt klar over, at han har haft meget omfattende arbejdsopgaver de sidste år. Og vi er glade for, at han vil fortsætte med nogen af de andre store opgaver, han stadig har gang i. Bestyrelsen planlægger herefter at opstille Frank Sandeløv som ny kandidat til formandsposten. Frank accepterer at stille op til valget. Han fortæller til newsredaktøren (...som fangede ham på mobil i Bruxelles lufthavn fredag eftermiddag), at han allerede har tanker om flere ting, han kunne tænke sig at forsøge lidt anderledes.

Men det hører vi jo sikkert mere om på generalforsamlingen :-)
Flyvning i Udlandet

Flyvechefen meddeler: Af forsikringsmæssige årsager skal flyvechefen godkende piloter til flyvning i udlandet. Godkendelsen skal fornys hver sæsonstart. Hvis I vil til udlandet for at flyve eller vil flyve til udlandet skal I derfor først kontakte mig. 

mvh. 

johan@frey.dk


 
Weekend på EKVH 10. - 11. marts ...fra Lars Brodersen

Der er forårsklargørings-weekend på EKVH lørdag-søndag d. 10. - 11. marts 2012. Alle medlemmer opfordres til at møde op og gi' en hånd (eller to) med at få alt materiel, både det luftbårne og det jordbundne, helt op på dupperne og skinnende klar-blankt, så alt er klar til standerhejsningen. Der vil være briefing kl. 10:00 både lørdag og søndag om de nyttige gøremål, der skal udføres.
Underholdning. Lørdag kl. 18 byder Johan & Lars B på underholdning. Først spisning (husk at tilmelde dig hos Lars B senest søndag 4. marts pr. email) og dernæst billeder, film og fortællinger fra "Pribina Cup 2011".

Venlige hilsner
lars@larslyn.dk
PFT aften 15. marts

Flyvechefen inviterer til PFT aften på EKVH torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19:00. Medlemmerne fra Ferslev er også inviteret, så måske man kan møde en ny klubkammerat :-)


 
Nye unge medlemmer - spændende PR initiativ sport2go.dk
(sakset fra chatten 23.02.2012)
Kære Aviatører. Aviators PR-gruppe har i det sidste års tid været i gang med at udvide vores PR-aktiviteter for at skaffe flere, især yngre medlemmer til klubben.
 
I Aalborg kommunes regi har der i ca. 1,5 år kørt et stort projekt ”Sport2go”, som handler om at få flere i aldersgruppen 12-25 år til at udøve sport. Sport2go fungerer på den måde, at den enkelte, unge deltager for et mindre beløb får adgang til at prøve en lang række forskellige sportsgrene i afgrænsede perioder. Den unge deltager kan altså shoppe rundt eller koncentrere sig om enkelte sportsaktiviteter. Via det PR-arbejde, som kommunen gør for Sport2go bl.a. på alle folkeskoler og uddannelsesinstitutioner som f.eks. Handelsskolerne og Universitetet, er der mange tusinde unge, der bliver informeret om de sportslige muligheder i Aalborg Kommune.

Aviator har besluttet at tilslutte sig Sport2go foreløbig for en periode på seks uger fra d. 21. april til d. 27. maj 2012, i alt 6 weekender. Det betyder, at der i de 6 weekender forhåbentligt kommer en hel del unge mennesker, der gerne vil prøve at svæveflyve.

Disse unge Sport2go-deltagere skal registreres og tilmeldes som Aviator-prøvemedlemmer, hvorefter de flyver på lige fod med vores øvrige elever blot med den forskel, at de i princippet kan flyve så meget, de vil i de 6 uger; Aalborg Kommune betaler.

Vi håber, at alle Aviatører vil hjælpe til med at give disse unge mennesker en positiv oplevelse af vores sport og dermed forhåbentligt give dem lyst til at melde sig ind i Aviator som rigtige medlemmer.

Vi kommer også til at bede om jeres hjælp, bl.a. fordi vi har lovet at sørge for transportmuligheder fra Aalborg til EKVH de nævnte seks lørdage og søndage kl. 08:00 fra Kennedy-Arkaden i Aalborg (for den/de unge, der har meldt sig til denne transport senest fredag kl. 10:00). Mere herom, når vi nærmer os.

Med flyvske hilsner fra PR-udvalget (Lars B, Lis og Nils d.V.)


Bulletin vedr. LS6
(sakset fra chatten 21.02.2012)
Hej – dav
Blot til info: LS6’eren er ikke luftdygtig pga. alt for tynd lak på især flaperons, men heller ikke højderor, sideror og stabilisator har det for godt. Resten af flyet ville nok kunne flyve 3-4 sæsoner for en omlakering er strengt nødvendig. Der blev i efteråret indhentet tilbud fra diverse værksteder på omlakering af flaperons, højderor, sideror og flaperons, ligesom der blev indhentet tilbud på omlakering af hele flyvemaskinen inkl. 3000-timers service (LS6’eren har pt. 2600 timer på bogen). Tilbuddene på totalomlakering-og-3000timerservice lå på ca. 120-135.000 kr. Vi fik også et tilbud på omlakering af kun de omtalte ror og stabilisator, og det lød på 67.000 kr. Bestyrelsen besluttede derfor at iværksætte totalomlakering-inkl.-3000timers-service hos fabrikken (DG Flugzeugbau) for 135.000 kr plus det uforudsete; forskellen mellem ”det hele” og ”kun ror” er markant! Vi valgte fabrikken som leverandør, fordi vi tror på, at de er de bedste til at ordne de yderst delikate flaperons.

Så om en tre ugers tid kører jeg LS6’eren hen til DG Flugzeugbau, som bor mellem Karlsruhe og Mannheim. DG går i gang med arbejdet ca. den 1. april og skal derefter bruge cirka 4-6 uger på arbejdet plus det uforudsete. Cirka. Og så får vi en næsten helt ny LS6’er hjem! Juhuu!

Venlige hilsner, Lars Brodersen


Mange flere informationer...
Husk som altid også at holde dig orienteret på
http://aviator.dk samt
http://www.dsvu.dk/
   ...se herunder f.eks. materialer til repræsentantskabsmødet 3. marts 2012
   ...se f.eks. også i forsikringsklubbens beretning 2011 hvad det koster at lave ulykker.


Aviator News
Der udsendes e-mail til adresser der har - eller har haft - tilknytning til klubben, når en ny aviator-news lægges på hjemmesiden. Send en email til news
aaviator.dk (jlm) hvis du vil frameldes eller tilmeldes. Eller hvis du har en information at dele med medlemmerne, eller hvis du mangler en information   ...eller noget andet!
Aviator News er mest for medlemmer af svæveflyveklubben - og kan godt være lidt indforstået - men alle er velkomne til at lytte med.


NewsArkiv       ...tidligere Aviator News
Kalender        ...diverse datoer
Udlånte fly     ...reserverede fly
Referater       ...bestyrelsesmøde- og generalforsamlingsreferater m.m.
Vedtægter       ...klubbens vedtægter
aviator.dk      ...klubbens officielle hjemmeside